Vloerverwarming

Vloerverwarming Haarlem en omgeving

Wilt u uw wooncomfort verhogen en energiezuinig een ruimte of uw gehele woning verwarmen? Dan is vloerverwarming een uitstekende keuze. SRT Installatie verzorgt met plezier de installatie van uw vloerverwarming in Haarlem, IJmuiden, Nieuw-Vennep en de regio. Van deskundig advies tot een perfecte afwerking en afstelling van uw vloerverwarming: uw klus is bij ons in goede handen. Neem contact op om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat.

Daarom kiest u voor SRT

Complete installatie van uw vloerverwarming in Haarlem en omgeving

Een belangrijk voordeel van vloerverwarming is dat u geen radiatoren hoeft te gebruiken (dit kan overigens wel). Hierdoor bespaart u niet alleen ruimte, maar wordt uw woning ook effectiever en gelijkmatiger verwarmd. Vloerverwarming bestaat uit warmwaterleidingen die we onder uw topvloer installeren. Doorgaans zijn er verder geen aanpassingen nodig aan uw cv-ketel of warmtepomp en kan de installatie hier direct op worden aangesloten. Eventueel extra leidingwerk of aanpassingen aan uw verwarmingsinstallatie kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Ook werken wij de vloer na installatie weer piekfijn voor u af.

Voordat we aan de slag gaan, bespreken wij uiteraard graag uitgebreid uw wensen en brengen we de warmtebehoefte van uw ruimte(s) in kaart. Aan de hand hiervan zullen wij u persoonlijk adviseren en ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vloerverwarming aanleggen in Haarlem, Heemstede, Nieuw-Vennep en regio

In principe is mogelijk om ieder type vloer te voorzien van vloerverwarming. Afhankelijk van de situatie bij u thuis kunt u hierbij kiezen voor installatie in de chape, op de dekvloer of in de vloer. Bij nieuwbouw zal installatie in de chape de voorkeur hebben. Bij bestaande vloeren is installatie op de dekvloer het eenvoudigst, maar dit zal er wel voor zorgen dat de vloer iets hoger komt te liggen. Daarom wordt in deze gevallen vaak gekozen voor installatie in de vloer. Wilt u meer weten over het laten installeren van vloerverwarming in Haarlem en omgeving? Of u vrijblijvend laten adviseren? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Contact opnemen

Contact