Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Vloerverwarming

Vloerverwarming Haarlem en omgeving

Wilt u uw wooncomfort verhogen en energiezuinig een ruimte of uw gehele woning verwarmen? Dan is vloerverwarming een uitstekende keuze. SRT Installatie verzorgt met plezier de installatie van uw vloerverwarming in Haarlem, IJmuiden, Nieuw-Vennep en de regio. Van deskundig advies tot een perfecte afwerking en afstelling van uw vloerverwarming: uw klus is bij ons in goede handen. Neem contact op om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat.

Daarom kiest u voor SRT

Complete installatie van uw vloerverwarming in Haarlem en omgeving

Een belangrijk voordeel van vloerverwarming is dat u geen radiatoren hoeft te gebruiken (dit kan overigens wel). Hierdoor bespaart u niet alleen ruimte, maar wordt uw woning ook effectiever en gelijkmatiger verwarmd. Vloerverwarming bestaat uit warmwaterleidingen die we onder uw topvloer installeren. Doorgaans zijn er verder geen aanpassingen nodig aan uw cv-ketel of warmtepomp en kan de installatie hier direct op worden aangesloten. Eventueel extra leidingwerk of aanpassingen aan uw verwarmingsinstallatie kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Ook werken wij de vloer na installatie weer piekfijn voor u af.

Voordat we aan de slag gaan, bespreken wij uiteraard graag uitgebreid uw wensen en brengen we de warmtebehoefte van uw ruimte(s) in kaart. Aan de hand hiervan zullen wij u persoonlijk adviseren en ontvangt u van ons een offerte op maat.

Vloerverwarming aanleggen in Haarlem, Heemstede, Nieuw-Vennep en regio

In principe is mogelijk om ieder type vloer te voorzien van vloerverwarming. Afhankelijk van de situatie bij u thuis kunt u hierbij kiezen voor installatie in de chape, op de dekvloer of in de vloer. Bij nieuwbouw zal installatie in de chape de voorkeur hebben. Bij bestaande vloeren is installatie op de dekvloer het eenvoudigst, maar dit zal er wel voor zorgen dat de vloer iets hoger komt te liggen. Daarom wordt in deze gevallen vaak gekozen voor installatie in de vloer. Wilt u meer weten over het laten installeren van vloerverwarming in Haarlem en omgeving? Of u vrijblijvend laten adviseren? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Contact opnemen

Contact