Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Loodgieter

Loodgieter Haarlem bij lekkages

Lekkages kunnen veel overlast en een hoop gedoe veroorzaken. Wij raden daarom altijd aan er zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Neem dus direct contact op met de loodgieter in Haarlem bij een lekkage. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een daklekkage, een lekkende water- of gasleiding, een lekkende afvoer of vochtplekken waar u de oorzaak niet van kent, wij lossen het op! Met een vakkundige reparatie verhelpen wij snel uw probleem.

Daarom kiest u voor SRT

Bij lekkage van leidingen of uw dak in Haarlem – Oorzaak vinden en oplossen

In sommige gevallen is de oorzaak van een lekkage duidelijk. Vaker komt het echter voor dat gedegen onderzoek nodig is om de precieze oorzaak te achterhalen. Vochtplekken binnenshuis duiden vaak op een lekkende waterleiding of schade aan een afvoerleiding. Ook kan sanitair problemen geven. Denk aan een versleten kitrandje in de douchebak of een kraan die niet goed zit aangesloten. Daarnaast kunnen ook problemen met uw dak of hemelwaterafvoer vochtoverlast veroorzaken.

Wat de oorzaak van uw probleem echter ook is, wij zullen hem snel vinden. Vervolgens lossen wij uw lekkage op. In sommige gevallen volstaat een noodreparatie, maar het kan ook zijn dat er wat meer werk nodig is om alle schade netjes te herstellen. In dit laatste geval zullen we dit altijd met u bespreken en ontvangt u van ons eerst een vrijblijvende offerte.

Gaslek Haarlem opsporen en verhelpen

Naast waterlekkages kunt u bij ons ook terecht met een gaslek. Een gaslek kan gepaard gaan met een duidelijk waarneembare gaslucht, maar dit is niet altijd het geval. Ook een lagere gasdruk kan wijzen op een lekkage ergens. Ruikt u gas? Draai dan uw gaskraan dicht, zet uw ramen op en neem direct contact op. Ook bij een lage gasdruk raden we u aan zo snel mogelijk contact op te nemen. Wij komen graag bij u langs om uw gasleidingen te controleren en het probleem op te lossen. En heeft u vragen over onze diensten als loodgieter in Haarlem bij een lekkage? Of wilt u vrijblijvend advies? Aarzel ook dan niet even contact op te nemen. Wij helpen u graag.

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Contact opnemen

Contact