Loodgieter

Loodgieter Haarlem bij lekkages

Lekkages kunnen veel overlast en een hoop gedoe veroorzaken. Wij raden daarom altijd aan er zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Neem dus direct contact op met de loodgieter in Haarlem bij een lekkage. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een daklekkage, een lekkende water- of gasleiding, een lekkende afvoer of vochtplekken waar u de oorzaak niet van kent, wij lossen het op! Met een vakkundige reparatie verhelpen wij snel uw probleem.

Daarom kiest u voor SRT

Bij lekkage van leidingen of uw dak in Haarlem – Oorzaak vinden en oplossen

In sommige gevallen is de oorzaak van een lekkage duidelijk. Vaker komt het echter voor dat gedegen onderzoek nodig is om de precieze oorzaak te achterhalen. Vochtplekken binnenshuis duiden vaak op een lekkende waterleiding of schade aan een afvoerleiding. Ook kan sanitair problemen geven. Denk aan een versleten kitrandje in de douchebak of een kraan die niet goed zit aangesloten. Daarnaast kunnen ook problemen met uw dak of hemelwaterafvoer vochtoverlast veroorzaken.

Wat de oorzaak van uw probleem echter ook is, wij zullen hem snel vinden. Vervolgens lossen wij uw lekkage op. In sommige gevallen volstaat een noodreparatie, maar het kan ook zijn dat er wat meer werk nodig is om alle schade netjes te herstellen. In dit laatste geval zullen we dit altijd met u bespreken en ontvangt u van ons eerst een vrijblijvende offerte.

Gaslek Haarlem opsporen en verhelpen

Naast waterlekkages kunt u bij ons ook terecht met een gaslek. Een gaslek kan gepaard gaan met een duidelijk waarneembare gaslucht, maar dit is niet altijd het geval. Ook een lagere gasdruk kan wijzen op een lekkage ergens. Ruikt u gas? Draai dan uw gaskraan dicht, zet uw ramen op en neem direct contact op. Ook bij een lage gasdruk raden we u aan zo snel mogelijk contact op te nemen. Wij komen graag bij u langs om uw gasleidingen te controleren en het probleem op te lossen. En heeft u vragen over onze diensten als loodgieter in Haarlem bij een lekkage? Of wilt u vrijblijvend advies? Aarzel ook dan niet even contact op te nemen. Wij helpen u graag.

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Contact opnemen

Contact