Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Elektrische boiler

Elektrische boiler Haarlem en omgeving

Met een grote elektrische boiler geniet u comfortabel van warm water thuis, zonder dat u hiervoor gas nodig heeft. Wilt u een elektrische boiler in Haarlem (en de regio) laten installeren? Of een bestaande boiler vervangen? SRT Installatie adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe elektrische boiler perfect wordt geïnstalleerd. Neem contact op om vrijblijvend een afspraak te maken of lees verder voor meer informatie!

Daarom kiest u voor SRT

Persoonlijk advies voor uw warmwaterinstallatie

Wat de situatie bij u thuis ook is, wij adviseren u graag over welke warmwaterinstallatie voor uw situatie het meest geschikt is. Een groot elektrisch boilervat is zoals gezegd een uitstekende oplossing wanneer u zonder gas (dus zonder combi cv-ketel) snel, efficiënt en duurzaam warm water wilt in heel het huis.

Bij de keuze van een elektrische boiler speelt met name de capaciteit een rol. Een te kleine boiler zal niet voldoende warmwater leveren voor heel het huishouden, terwijl een te grote boiler onnodig veel energie verbruikt. Daarnaast is het van belang dat er voldoende ruimte is om de boiler op te hangen. Bij ruimtegebrek is het eventueel is het ook mogelijk om te kiezen voor twee aparte boilers. Aan de hand van uw wensen en uw woonsituatie zorgen wij voor een installatie die 100% aan uw wensen voldoet.

Installatie van uw elektrische boiler in Haarlem en omgeving

Naast persoonlijk (aankoop-)advies verzorgen wij uiteraard ook de installatie van uw elektrische boiler in Haarlem, IJmuiden, Nieuw-Vennep en de regio. Naast het vervangen van een bestaande boiler kunnen wij voor u tevens een nieuwe warmwaterinstallatie installeren. Ook voor het aanleggen van eventueel extra leidingwerk, het afdoppen van gasleidingen en het perfect afstellen van uw installatie bent u bij ons aan het goede adres. Meer weten of direct een offerte aanvragen voor uw boiler? Neem gratis en vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

cv ketel Haarlem

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Contact opnemen

Contact