Elektrische boiler

Elektrische boiler Haarlem en omgeving

Met een grote elektrische boiler geniet u comfortabel van warm water thuis, zonder dat u hiervoor gas nodig heeft. Wilt u een elektrische boiler in Haarlem (en de regio) laten installeren? Of een bestaande boiler vervangen? SRT Installatie adviseert u graag en zorgt ervoor dat uw nieuwe elektrische boiler perfect wordt geïnstalleerd. Neem contact op om vrijblijvend een afspraak te maken of lees verder voor meer informatie!

Daarom kiest u voor SRT

Persoonlijk advies voor uw warmwaterinstallatie

Wat de situatie bij u thuis ook is, wij adviseren u graag over welke warmwaterinstallatie voor uw situatie het meest geschikt is. Een groot elektrisch boilervat is zoals gezegd een uitstekende oplossing wanneer u zonder gas (dus zonder combi cv-ketel) snel, efficiënt en duurzaam warm water wilt in heel het huis.

Bij de keuze van een elektrische boiler speelt met name de capaciteit een rol. Een te kleine boiler zal niet voldoende warmwater leveren voor heel het huishouden, terwijl een te grote boiler onnodig veel energie verbruikt. Daarnaast is het van belang dat er voldoende ruimte is om de boiler op te hangen. Bij ruimtegebrek is het eventueel is het ook mogelijk om te kiezen voor twee aparte boilers. Aan de hand van uw wensen en uw woonsituatie zorgen wij voor een installatie die 100% aan uw wensen voldoet.

Installatie van uw elektrische boiler in Haarlem en omgeving

Naast persoonlijk (aankoop-)advies verzorgen wij uiteraard ook de installatie van uw elektrische boiler in Haarlem, IJmuiden, Nieuw-Vennep en de regio. Naast het vervangen van een bestaande boiler kunnen wij voor u tevens een nieuwe warmwaterinstallatie installeren. Ook voor het aanleggen van eventueel extra leidingwerk, het afdoppen van gasleidingen en het perfect afstellen van uw installatie bent u bij ons aan het goede adres. Meer weten of direct een offerte aanvragen voor uw boiler? Neem gratis en vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

cv ketel Haarlem

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Contact opnemen

Contact