Uw loodgieter in IJmuiden

SRT Installatie is met ruim 15 jaar ervaring uw deskundige loodgieter in IJmuiden en de omgeving. Wat ons onderscheidt is een uitermate servicegerichte aanpak en het streven om ieder klus perfect af te leveren. Want of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een nieuwe cv-ketel, de aanleg van vloerverwarming of een andere klus: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Spoedservice nodig? Bel direct: 06 301 081 33 of laat uw nummer achter

Terugbel verzoek

Diensten

Verwarming

Wilt u iedere dag kunnen genieten van een warme vloer met vloerverwarming? Of kiest u toch voor nieuwe radiatoren en een hr-ketel? SRT adviseert en installeert!

Badkamerverbouwing

Wij toveren uw oude badkamer om tot een trendy plaatje dat aan al uw verwachtingen voldoet. Alles is mogelijk, voor ieder budget.

Lekkage

Last van een lekkage? Neem direct contact op met uw loodgieter. Door er snel bij te zijn voorkomt u verdere schade en problemen.

Ventilatie

Iedereen kan ventileren, mits er een professioneel en goed onderhouden ventilatiesysteem geïnstalleerd is. Daarvoor bent u bij SRT aan het goede adres.

Gas- en waterleidingen

SRT Installatie verzorgt met plezier al uw leidingwerk. Of het nu gaat om aanleggen, omleggen, afdoppen, afwerken, repareren of iets anders.

Sanitair

Mooi verzorgd sanitair vergroot uw woongenot aanzienlijk. Is uw toilet, wastafel, badkamer, keukenkraan of douche verouderd of defect? Wij zorgen dat het weer tiptop wordt!

Nieuwe CV ketel

Gaat uw cv-ketel alweer wat jaartjes mee? Of vertoont deze problemen? Met een nieuwe hr-ketel geniet u weer van optimale verwarming en verlaagt u uw stookkosten.

Elektrische boiler

Een elektrische boiler is een uitstekende oplossing om zonder gas toch over ruim voldoende warm water te beschikken in huis. Wij adviseren u en installeren hem graag voor u!

Riolering

Verstoppingen, stankoverlast of andere problemen met uw afvoer of riolering kunnen erg veel overlast geven. Schakel uw deskundige loodgieter in voor een professionele oplossing.

Loodgieters- en installatiebedrijf regio IJmuiden

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Servicegericht en oog voor detail

Als geen ander weten wij dat ons werk ons visitekaartje is. Een groot deel van de tevreden klanten die wij in ruim 15 jaar tijd hebben mogen bedienen, kwam dan ook via mond-tot-mondreclame. Wij geloven in het afleveren van vakwerk. Niks geen losse eindjes of een slordige afwerking. In tegendeel: wij gaan bij iedere klus voor een prachtig resultaat. En altijd met oog voor uw verwachtingen, uw woonsituatie en uw budget. Daarom bespreken wij vooraf graag uitgebreid uw wensen en is ons werk pas klaar wanneer u tevreden bent.

Neem contact op met de loodgieter in IJmuiden

Heeft u vragen over SRT Installatie, onze diensten of wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan alstublieft contact op met uw loodgieter in IJmuiden en omgeving. Wij bespreken graag uw wensen en adviseren u met plezier. Haastige spoed, bijvoorbeeld vanwege een lekkage aan het dak of uw gas- of waterleidingwerk? Bel direct 06 301 081 33 om de loodgieter aan de lijn te krijgen.

Contact