Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Ventilatie

Installatie en onderhoud ventilatie Haarlem en omgeving

Een goed functionerend ventilatiesysteem is van groot belang om de lucht in uw woning gezond te houden. Met name in goed geïsoleerde ruimtes is deugdelijke ventilatie onmisbaar. SRT Installatie verzorgt voor u de aanleg en het onderhoud van uw ventilatie in Haarlem, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Heemstede en de regio. Graag bekijken wij samen met u wat uw woning of bedrijfspand nodig heeft voor een gezond binnenklimaat en maken wij een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden.

Daarom kiest u voor SRT

Installatie van ventilatiesystemen in de regio Haarlem

Door middel van ventilatie wordt de lucht in uw woning ververst. Dit kan door middel van natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie of bijvoorbeeld een badkamerventilator (kan ook in toilet). Voor een goed functionerende ventilatie is het van belang dat de capaciteit van de ventilator of de ventilatiebox voldoende is voor uw situatie. Daarnaast dienen afvoer- en toevoerkanalen, roosters en ventielen de juiste afmetingen te hebben en moeten deze goed worden afgesteld. Met meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen en installeren van ventilatiesystemen weten wij als geen ander wat u nodig heeft voor een optimale luchtverversing binnenshuis.

Onderhoud van uw ventilatie in Haarlem en omstreken

Door de jaren zal stof en vuil zich ophopen in de luchtkanalen, roosters, ventielen en ventilatiebox. Hierdoor zal het systeem niet alleen minder goed functioneren, maar kunnen ook schimmels en bacteriën uw woning binnendringen. Dit is niet alleen erg onfris, maar ook erg ongezond! Reinig uw roosters en ventielen daarom om het half jaar en laat regelmatig uw ventilatiekanalen en ventilatorbox onderhouden. Ook voor het onderhouden van uw ventilatie in Haarlem en omstreken bent u bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Contact opnemen

Contact