Ventilatie

Installatie en onderhoud ventilatie Haarlem en omgeving

Een goed functionerend ventilatiesysteem is van groot belang om de lucht in uw woning gezond te houden. Met name in goed geïsoleerde ruimtes is deugdelijke ventilatie onmisbaar. SRT Installatie verzorgt voor u de aanleg en het onderhoud van uw ventilatie in Haarlem, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Heemstede en de regio. Graag bekijken wij samen met u wat uw woning of bedrijfspand nodig heeft voor een gezond binnenklimaat en maken wij een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden.

Daarom kiest u voor SRT

Installatie van ventilatiesystemen in de regio Haarlem

Door middel van ventilatie wordt de lucht in uw woning ververst. Dit kan door middel van natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie of bijvoorbeeld een badkamerventilator (kan ook in toilet). Voor een goed functionerende ventilatie is het van belang dat de capaciteit van de ventilator of de ventilatiebox voldoende is voor uw situatie. Daarnaast dienen afvoer- en toevoerkanalen, roosters en ventielen de juiste afmetingen te hebben en moeten deze goed worden afgesteld. Met meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen en installeren van ventilatiesystemen weten wij als geen ander wat u nodig heeft voor een optimale luchtverversing binnenshuis.

Onderhoud van uw ventilatie in Haarlem en omstreken

Door de jaren zal stof en vuil zich ophopen in de luchtkanalen, roosters, ventielen en ventilatiebox. Hierdoor zal het systeem niet alleen minder goed functioneren, maar kunnen ook schimmels en bacteriën uw woning binnendringen. Dit is niet alleen erg onfris, maar ook erg ongezond! Reinig uw roosters en ventielen daarom om het half jaar en laat regelmatig uw ventilatiekanalen en ventilatorbox onderhouden. Ook voor het onderhouden van uw ventilatie in Haarlem en omstreken bent u bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Contact opnemen

Contact