Gas Haarlem

Installateur gas Haarlem en omgeving

Wilt u een gasinstallatie aanleggen, laten aanpassen of heeft u een storing of lekkage? SRT installatie verzorgt alles op het gebied van gas in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, IJmuiden en de regio. Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of een kleine klus, met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare installateur voor een veilige en optimaal functionerende gasinstallatie.

Daarom kiest u voor SRT

Voor een veilige en betrouwbare gasinstallatie in de regio Haarlem

Een veilige en betrouwbare gasinstallatie is van groot belang. Laat uw leidingwerk en apparaten zoals cv-ketel en gasfornuis daarom installeren door een expert. SRT installatie kan voor u de gehele installatie vanaf de gasaansluiting verzorgen, maar ook kleine klussen nemen wij aan. Denk aan het afdoppen van gasleiding indien u overschakelt op elektrisch koken of een warmtepomp. Of denk aan het aanpassen van het leidingwerk bij een verbouwing of een keukenrenovatie. Omdat wij hierbij te werk gaan volgens de NEN 1078 (voor nieuwbouw) of NEN 8078 (bestaande bouw), bent u gegarandeerd van een veilige en betrouwbare installatie.

Bel direct bij lekkage of storing van uw gas in Haarlem en de regio

Vermoedt u een gaslek? Of heeft u een gasstoring of een ander probleem met uw gas in Haarlem of de regio, zoals een lage gasdruk? Bij een gaslucht raden wij ten zeerste aan de hoofdkraan van uw gasleiding dicht te draaien en ramen en deuren te openen. Neem vervolgens zo snel mogelijk contact ons op. Met speciale technieken sporen wij snel uw lekkage op, waarna wij dit repareren. Geen spoed maar wel een expert nodig? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

cv ketel Haarlem

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Contact opnemen

Contact