Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Gas Haarlem

Installateur gas Haarlem en omgeving

Wilt u een gasinstallatie aanleggen, laten aanpassen of heeft u een storing of lekkage? SRT installatie verzorgt alles op het gebied van gas in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, IJmuiden en de regio. Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of een kleine klus, met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare installateur voor een veilige en optimaal functionerende gasinstallatie.

Daarom kiest u voor SRT

Voor een veilige en betrouwbare gasinstallatie in de regio Haarlem

Een veilige en betrouwbare gasinstallatie is van groot belang. Laat uw leidingwerk en apparaten zoals cv-ketel en gasfornuis daarom installeren door een expert. SRT installatie kan voor u de gehele installatie vanaf de gasaansluiting verzorgen, maar ook kleine klussen nemen wij aan. Denk aan het afdoppen van gasleiding indien u overschakelt op elektrisch koken of een warmtepomp. Of denk aan het aanpassen van het leidingwerk bij een verbouwing of een keukenrenovatie. Omdat wij hierbij te werk gaan volgens de NEN 1078 (voor nieuwbouw) of NEN 8078 (bestaande bouw), bent u gegarandeerd van een veilige en betrouwbare installatie.

Bel direct bij lekkage of storing van uw gas in Haarlem en de regio

Vermoedt u een gaslek? Of heeft u een gasstoring of een ander probleem met uw gas in Haarlem of de regio, zoals een lage gasdruk? Bij een gaslucht raden wij ten zeerste aan de hoofdkraan van uw gasleiding dicht te draaien en ramen en deuren te openen. Neem vervolgens zo snel mogelijk contact ons op. Met speciale technieken sporen wij snel uw lekkage op, waarna wij dit repareren. Geen spoed maar wel een expert nodig? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

cv ketel Haarlem

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Contact opnemen

Contact