Loodgieter Nieuw-Vennep

Deskundige loodgieter in Nieuw-Vennep nodig? SRT Installatie is met meer dan 15 jaar ervaring, vakwerk als norm en een servicegerichte aanpak hét loodgieters- en installatiebedrijf van de regio. Of het nu gaat om sanitair, leidingwerk, de verwarmingsinstallatie, ventilatie, een nieuwe cv-ketel of een lekkage: al uw installatie- en loodgieterswerk is bij ons in goede handen.

Spoedservice nodig? Bel direct: 06 301 081 33 of laat uw nummer achter

Terugbel verzoek

Diensten

Verwarming

Hoe koud het buiten ook is, met onze verwarmingsdiensten zit u er altijd warmpjes en comfortabel bij in Nieuw-Vennep. Wij verzorgen onder meer uw vloerverwarming, radiatoren en cv-ketel.

Badkamerverbouwing

Uw badkamer laten omtoveren tot een trendy en comfortabele plek die aan al uw verwachtingen voldoet? SRT verzorgt uw badkamerrenovatie van A tot Z.

Lekkage

Lekkage aan een waterleiding, gasleiding, uw dak, hemelwaterafvoer of last van vochtoverlast? Uw loodgieter biedt snel een professionele oplossing.

Ventilatie

Het juiste ventilatiesysteem dat perfect is afgesteld. Dat is fijn thuiskomen en gezond voor uzelf en al uw huisgenoten. Wij regelen het voor u.

Gas- en waterleidingen

Problemen met uw leidingwerk, zoals een lekkage of drukverlies? Of wilt u het laten omleggen, afdoppen of nieuw leidingwerk aanleggen? SRT helpt!

Sanitair

Van een compleet nieuwe toilet- of badkamerruimte tot het reparaties aan uw sanitair: wij zijn van alle markten thuis.

Nieuwe CV ketel

Een verouderde cv-ketel verbruikt te veel energie en kan problemen geven. Wij installeren een zuinige hr-ketel, zodat uw kosten omlaag gaan en uw comfort omhoog.

Elektrische boiler

Met een elektrische boiler heeft u in het gehele huis de beschikking over voldoende warm water, zonder gas. Laat ons u adviseren en uw boiler installeren.

Riolering

Rioolproblemen zijn nooit leuk. Lekkages, verstoppingen en stankoverlast kunnen uw wooncomfort flink aantasten. Schakel uw loodgieter in voor een deskundige oplossing.

Installatie- en loodgietersbedrijf regio Nieuw-Vennep

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Voor servicegericht vakmanschap

Wij zijn een loodgieter die voor 100% klanttevredenheid gaat. Mede daarom kregen wij in de meer dan 15 jaar dat wij actief zijn ook ontzettend veel werk via mond-tot-mondreclame. Een geheim hebben wij niet, maar wat voor ons altijd op nummer één staat is kwaliteit. Zowel in de afwerking als in de communicatie gaan wij voor het hoogst haalbare. Dat wil zeggen dat wij bij iedere klus – groot en klein – graag uitgebreid de tijd nemen om uw wensen en verwachtingen goed in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u van ons een eerlijke offerte en bij akkoord leveren wij het werk piekfijn en geheel volgens alle afspraken op.

Direct contact met uw loodgieter in Nieuw-Vennep

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u direct een loodgieter in Nieuw-Vennep en omgeving nodig? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw badkamer of toilet of het installeren van (vloer-)verwarming? Neem alstublieft vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord en maken met plezier een offerte op maat.

Contact