Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Uw loodgieter in Zandvoort

Voor maatwerk en vakwerk op het gebied van installatie- en loodgieterswerk bent u bij SRT Installatie aan het juiste adres. Wij zijn er trots op dat wij al ruim 15 jaar onze klanten tevreden maken. Bent u op zoek naar een deskundige loodgieter in Zandvoort en omstreken voor uw sanitair, water- of gasleidingwerk, ventilatie, verwarming of een andere klus? Wij staan voor u klaar!

Wij maken met plezier een offerte op maat voor u.

Diensten

Verwarming

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen, radiatoren laten plaatsen of bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Wij zorgen ervoor dat uw verwarming perfect functioneert.

Badkamerverbouwing

Of het nu gaat om een kleine en functionele badkamer of het van A tot Z verzorgen van een luxe badkamer met jacuzzi en zonnedouche: bij SRT zit u goed.

Lekkage

Lekkages kunnen een hoop gedoe veroorzaken. Neem bij een lekkage zo snel mogelijk contact op voor een vakkundige oplossing.

Ventilatie

Goede ventilatie is erg belangrijk voor de luchtkwaliteit binnenshuis. SRT zorgt voor de installatie, afstelling en het onderhoud van uw ventilatiesysteem.

Gas- en waterleidingen

Voor al uw werk aan gas- en waterleidingen schakelt u de deskundige loodgieter in. Wij zorgen voor leidingwerk dat perfect werkt en perfect is afgewerkt.

Sanitair

Toe aan een nieuw toilet of een nieuwe badkamer? Of heeft u problemen met een wastafel, een kraan of een ander sanitairprobleem? Wij zijn u graag van dienst.

Nieuwe CV ketel

Is uw huidige cv-ketel defect of verouderd? Wij adviseren graag welke ketel het beste bij u past en installeren deze vakkundig.

Elektrische boiler

Wilt u een elektrische boiler laten installeren of een bestaande boiler vervangen? De expert van SRT installatie helpt u hier graag mee.

Riolering

Heeft u problemen met uw riolering? Werken afvoeren niet goed, heeft u stankoverlast of wellicht last van een lekkage? Wij lossen uw probleem op.

Dé loodgieter en installateur van regio Zandvoort

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Wij gaan voor tevreden klanten

Bij SRT Installatie geloven we in een klantgerichte aanpak en gaan we bij iedere klus voor een perfecte afwerking. Dit is voor ons al meer dan 15 jaar de manier om onze klanten optimaal tevreden te stellen. Daarom begint iedere klus – groot en klein – met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we uw wensen of het probleem waar u tegenaan loopt in kaart brengen. Vervolgens krijgt u van ons een eerlijke en nette offerte voor uw klus, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Want verrassingen kunnen leuk zijn, maar niet als het om een onverwacht hoge rekening gaat, of werk dat niet aan uw verwachting voldoet.

Direct contact met uw loodgieter in Zandvoort

Voor al uw loodgietersklussen en werk aan de installaties in uw woning, VvE of zakelijk pand bent u bij SRT Installatie meer dan welkom. Wij zijn uw loodgieter in Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld en de regio. Met plezier bespreken wij uw wensen en zorgen we voor een perfecte uitvoering van uw klus. Neem contact op en Loodgieter Sydney staat u zo snel mogelijk te woord.

Contact