Uw loodgieter in Hoofddorp

Op zoek naar een deskundige loodgieter in Hoofddorp en omgeving? Met meer dan 15 jaar ervaring in het afleveren van hoogwaardig vakwerk zit u bij SRT Installatie altijd goed. Van ventilatie tot sanitair en van leidingwerk tot verwarmingsinstallaties: uw wensen staan bij ons altijd centraal en wij gaan voor een perfecte afwerking van de klus. U ook?

Spoedservice nodig? Bel direct: 06 301 081 33 of laat uw nummer achter

Terugbel verzoek

Diensten

Verwarming

SRT Installatie verzorgt met plezier de installatie van uw nieuwe radiatoren, vloerverwarming of cv-ketel en adviseert u graag over uw verwarmingsinstallatie.

Badkamerverbouwing

Toe aan een nieuwe badkamer? Of wilt u een nieuw (bubbel)bad plaatsen? Wij helpen u van A tot Z met het renoveren van uw badkamer. Alles is mogelijk!

Lekkage

Lekkage aan een waterleiding, gasleiding, dak of hemelwaterafvoer? Wij sporen de oorzaak van de lekkage snel op en verhelpen het probleem.

Ventilatie

Een goed functionerend ventilatiesysteem is onmisbaar om de lucht binnenshuis gezond te houden. Wij zorgen ervoor dat uw ventilatie optimaal functioneert.

Gas- en waterleidingen

Wilt u een gas- of waterleiding laten aanleggen, omleggen, afdoppen, vervangen, controleren of repareren? Wij doen dit graag voor u.

Sanitair

Ook voor al uw sanitairklussen en -wensen zit u goed bij ons. Van toilet tot wastafel en van kraan tot zonnedouche: de verzorging van uw sanitair is bij ons in goede handen.

Nieuwe CV ketel

Is uw cv-ketel verouderd? Dan is het slim deze te vervangen door een nieuwe hr-ketel. Wij geven advies over welke ketel het beste bij u past en installeren deze voor u.

Elektrische boiler

Met een elektrische boiler geniet u altijd van voldoende warm water in huis, zonder gas. De installatie van een passende boiler doen wij graag voor u.

Riolering

Problemen met uw riolering of afvoer? Of het nu gaat om een verstopping, een lekkage of een defect, wij lossen uw probleem snel en vakkundig op.

Dé deskundige loodgieter en installateur in Hoofddorp

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Wij gaan voor perfect afgeleverd vakwerk

Bij SRT Installatie geloven we in de waarde van vakwerk, en van maatwerk. Als geen ander weten we namelijk dat de technische installaties in uw woning de basis vormen voor fijn en comfortabel wonen. Slordige klussen of werk waarbij niet naar de wensen van de klant geluisterd is, leiden binnen de kortste keren tot nieuwe ongemakken en dan blijf je bezig. Daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd om uw wensen en de situatie bij u thuis in kaart te brengen en garanderen we perfect afgewerkt vakwerk.

Contact met de loodgieter in Hoofddorp

Meer weten over SRT Installatie of heeft u interesse in onze diensten als loodgieter in Hoofddorp? Neem dan alstublieft vrijblijvend contact op. Graag bespreken wij uw wensen en maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Heeft u te maken met een lekkage of heeft u een andere spoedklus? Bel ons dan direct op 06 301 081 33.

Contact