Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Uw loodgieter in Heemstede

Loodgieter in Heemstede nodig? SRT Installatie is al meer dan 15 jaar een garantie voor vakwerk en maatwerk. Of het nu gaat om een lekkage, het van A tot Z verzorgen van uw nieuwe badkamer, advies met betrekking tot uw ventilatiesysteem of iets anders wat met gas, water of uw technische installaties te maken heeft, wij zijn u graag dienst.

Loodgieter nodig? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Diensten

Verwarming

Wij zorgen voor een perfect werkende verwarmingsinstallatie thuis of op het werk. Vloerverwarming, een nieuwe cv-ketel of het plaatsen van radiatoren, wij helpen u graag.

Badkamerverbouwing

Badkamerrenovaties groot en klein, ook daarvoor moet u bij SRT zijn! Alles is mogelijk, van klein en functioneel tot luxe en exclusieve badkamerontwerpen.

Lekkage

Lekkages kunnen voor veel overlast zorgen. Heeft u een water- of gaslekkage? Neem direct contact op voor een snelle en doeltreffende oplossing van uw probleem.

Ventilatie

Een optimaal functionerend ventilatiesysteem is goud waard voor uw gezondheid. Wij zorgen ervoor dat uw ventilatie perfect geïnstalleerd en afgesteld is.

Gas- en waterleidingen

Betrouwbaar en netjes afgewerkt leidingwerk vormt de basis voor uw wooncomfort. Voor de aanleg, reparatie, controle, afdopping of omlegging van uw leidingwerk zit u goed bij SRT.

Sanitair

Voor al uw klussen aan uw sanitair kunt u ons inschakelen. Denk aan de installatie van een nieuw toilet, een ligbad of een extra kraan.

Nieuwe CV ketel

Met een nieuwe hr-ketel profiteert u van lagere stookkosten en zit u er altijd warm bij. Voor de installatie ervan bent u bij ons aan het goede adres.

Elektrische boiler

Een elektrische boiler is een milieuvriendelijke oplossing om altijd over voldoende warm water te kunnen beschikken. Wij installeren hem bij u thuis.

Riolering

Werkt uw afvoer niet goed? Heeft u stankoverlast of wellicht een lekkage? Voor ieder rioolprobleem bieden wij een passende en vakkundige oplossing.

Dé loodgieter en installateur in Heemstede en omgeving

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Al 15 jaar het adres voor vakwerk en maatwerk

Bij SRT installatie zijn we er trots op dat we al meer dan 15 jaar onze klanten tevreden maken. Dat is ook waar het voor ons om draait: 100% tevredenheid. Wij geloven dat je dit alleen kan bereiken door zowel qua afwerking als in de communicatie te streven naar de beste kwaliteit. Het gaat er immers niet alleen om dat wij de klus piekfijn afleveren, maar dat het resultaat ook daadwerkelijk aan uw verwachtingen voldoet. Daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen en adviseren we u graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op met de loodgieter in Heemstede

Heeft u een loodgietersklus of heeft u een deskundige vakman nodig voor uw installatiewerk? Aarzel  dan niet om contact op te nemen met de loodgieter in Heemstede (en de regio). Wij bespreken graag uw wensen en maken met plezier een offerte voor u. Last van een lekkage of een andere spoedklus? Dan kunnen wij vaak direct aan de slag. Graag tot snel.

Contact