Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Nieuwe cv-ketel

Nieuwe cv-ketel Haarlem en omgeving

Is uw huidige cv-ketel al aardig op leeftijd of functioneert deze niet meer goed? U kunt veel geld en energie besparen door uw oude cv-ketel te vervangen door een nieuwe. Wij helpen u graag met het installeren van een nieuwe cv-ketel in Haarlem, Nieuw-Vennep, IJmuiden en tussenliggende plaatsen. Van persoonlijk advies tot een volledig gebruiksklare installatie: wij zijn uw verwarmingsinstallateur. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies.

Daarom kiest u voor SRT

Nieuwe cv-ketel in Haarlem en omgeving laten installeren

Aan de hand van uw wensen en de situatie bij u thuis adviseren wij graag over welke cv-ketel (en met welke capaciteit en CW-waarde) voor u het meest geschikt is. Gebruikt u de cv-ketel bijvoorbeeld voor zowel verwarming als warm water of enkel voor de verwarming? Heeft u naast een cv-ketel wellicht ook een warmtepomp of een boiler? Hoe groot is uw woning en met hoeveel personen bent u thuis? Omdat wij enkel werken met zogenaamde hr-ketels, bent u hoe dan ook altijd verzekerd van een cv-ketel met energielabel A. Zo bespaart u niet alleen op uw gasrekening, maar ook op het klimaat.

Ook voor de installatie van radiatoren, vloerverwarming en leidingwerk

Op afspraak komen wij uw nieuwe cv-ketel in Haarlem, Zandvoort, Hoofddorp of een andere plaats in de regio installeren. Hierbij houden wij ons aan de NEN 3028 normen, zodat u absoluut gegarandeerd bent van een veilige gasaansluiting en rookgasafvoer, en een optimaal functionerende verwarmingsinstallatie. Indien u wenst kunnen wij voor u tevens het plaatsen en installeren van radiatoren en vloerverwarming verzorgen. Meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Neem dan alstublieft contact op. Graag tot snel!

srt-installatie-38

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Contact opnemen

Contact