Nieuwe cv-ketel

Nieuwe cv-ketel Haarlem en omgeving

Is uw huidige cv-ketel al aardig op leeftijd of functioneert deze niet meer goed? U kunt veel geld en energie besparen door uw oude cv-ketel te vervangen door een nieuwe. Wij helpen u graag met het installeren van een nieuwe cv-ketel in Haarlem, Nieuw-Vennep, IJmuiden en tussenliggende plaatsen. Van persoonlijk advies tot een volledig gebruiksklare installatie: wij zijn uw verwarmingsinstallateur. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies.

Daarom kiest u voor SRT

Nieuwe cv-ketel in Haarlem en omgeving laten installeren

Aan de hand van uw wensen en de situatie bij u thuis adviseren wij graag over welke cv-ketel (en met welke capaciteit en CW-waarde) voor u het meest geschikt is. Gebruikt u de cv-ketel bijvoorbeeld voor zowel verwarming als warm water of enkel voor de verwarming? Heeft u naast een cv-ketel wellicht ook een warmtepomp of een boiler? Hoe groot is uw woning en met hoeveel personen bent u thuis? Omdat wij enkel werken met zogenaamde hr-ketels, bent u hoe dan ook altijd verzekerd van een cv-ketel met energielabel A. Zo bespaart u niet alleen op uw gasrekening, maar ook op het klimaat.

Ook voor de installatie van radiatoren, vloerverwarming en leidingwerk

Op afspraak komen wij uw nieuwe cv-ketel in Haarlem, Zandvoort, Hoofddorp of een andere plaats in de regio installeren. Hierbij houden wij ons aan de NEN 3028 normen, zodat u absoluut gegarandeerd bent van een veilige gasaansluiting en rookgasafvoer, en een optimaal functionerende verwarmingsinstallatie. Indien u wenst kunnen wij voor u tevens het plaatsen en installeren van radiatoren en vloerverwarming verzorgen. Meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Neem dan alstublieft contact op. Graag tot snel!

srt-installatie-38

Dit zeggen onze klanten:

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Nina Haring

Sidney heeft bij ons een nieuwe CV installatie en badkamer&wc geplaatst in 2021. Hij is communicatief sterk en levert snel en uitstekend werk. Hem kun je je loodgieterswerk wel toevertrouwen!

Milo Tolmeijer

Sidney is een loodgieter waar je op kan bouwen. Ik besteedt regelmatig loodgieterswerk aan hem uit en ben heel tevreden over onze samenwerking. 

Peter Vink

Snelle en prettige service, ik werd snel geholpen en ben erg tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!

Contact opnemen

Contact