Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Vakantie: vanaf 27 mei tot 17 juni zijn wij met vakantie. Vanaf 18 juni staan wij weer vol energie voor u klaar!
Mail nu

info@srtinstallatie.nl

Bel nu

06 301 081 33

Sanitair

Installateur sanitair Haarlem en omgeving

SRT installatie verzorgt met plezier de installatie en het onderhoud van uw badkamer, toilet, kranen en het leidingwerk. Of het nu gaat om een lekkende kraan of een complete badkamerrenovatie, voor ons is geen klus te groot of te klein. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken of lees verder voor meer informatie.

Daarom kiest u voor SRT

Wij verzorgen de installatie van uw sanitair in Haarlem van A tot Z

Heeft u een woning gekocht en gaat u verbouwen? Wilt u uw sanitair vernieuwen? Een nieuwe toiletruimte of badkamer nodig? Dan is het naast het vinden van fijn en passend sanitair van belang dat dit allemaal netjes wordt geïnstalleerd. En dat indien nodig het leidingwerk correct en volgens de norm NEN 1006 wordt aangepast en afgewerkt. Voor dit alles bent u bij SRT Installatie aan het juiste adres.

In meer dan 15 jaar tijd heeft loodgieter Sidney Terreehorst honderden woningeigenaren en projectontwikkelaars op vakkundige wijze geholpen met grote en kleine sanitair-installaties. Van deskundig advies over het ontwerp tot het vinden van een mooie toiletpot en een perfecte afwerking: indien u wenst ondersteunen wij u van A tot Z. En in overleg is (bijna) alles mogelijk!

Regio Haarlem sanitair onderhoud en bij lekkages

Ook voor het onderhoud van uw sanitair in Haarlem en de regio, en bij lekkages zijn wij u graag van dienst. Heeft u bijvoorbeeld een vochtige wand of een vochtplek op het plafond? Dan is de kans groot dat er zich ergens een lekkage bevindt. Wij kunnen snel het probleem op het spoor komen en een noodreparatie uitvoeren. Indien nodig zullen wij u vrijblijvend adviseren over verdere herstelwerkzaamheden aan leidingwaterleidingen, afvoeren, riolering en meer. En heeft u een probleem met een kraan, een toiletpot, een wastafel een ligbad of ander sanitair? Aarzel ook dan niet om even contact op te nemen. Wij helpen u graag.

Dit zeggen onze klanten:

J. S.

Sidney heeft bij mij een nieuwe badkamer, toilet en CV-installatie geplaatst. Erg tevreden over het eindresultaat! Sidney denkt mee en houdt zich aan de afspraken, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bregje Lampe

Sydney is een topper. Hij heeft al het leidingwerk en een nieuwe ketel aangesloten en daarmee heeft hij ons enorm geholpen (nadat een andere loodgieter ons hadden zitten met een vloerverwarming die het niet deed). Hij communiceert goed en komt zijn afspraken na. Ik beveel hem aan iedereen aan.

Marten Smits

Sidney heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd in de woonkamer, hal, toilet en in de badkamer. Ook regelde hij de tegelzetters.
Wij zijn super tevreden over het werk. De communicatie verloopt soepel en Sidney regelt alles wat hij belooft. Ook voor kleinere klusjes die we naderhand tijdens de verbouwing tegenkwamen konden we op Sidney rekenen. Hij was duidelijk en flexibel en levert ook nog eens kwaliteit, geweldig.

Leigh Verbaas

We hebben door SRT een gehele badkamer laten installeren. Het is prachtig geworden! Alles is naar behoren, goede communicatie, en alles is tijdig opgeleverd. Er is goed meegedacht over mogelijkheden en de beste opties qua apparatuur en producten, maar ook over waar en hoe alles het beste te plaatsen.
De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. We zijn zeer tevreden en zouden SRT bij iedereen aanraden!

J. Berge

Het geleverde werk ziet er goed uit, denkt goed met je mee en makkelijk in de communicatie. Aanrader!

Diana de Groot

Sydney is een betrokken loodgieter die de vraag van de klant begrijpt en vertaald naar zijn specialisme als loodgieter.

Rob Van der Zwan

Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van dit bedrijf. Ik ben meer dan te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk, de prijsstelling , en het contact met Sidney die dit bedrijf vorm geeft. Naast toiletrenovatie heeft men ook een vaatwasmachine aansluiting aangelegd. Allemaal perfect geregeld.

Jeffrey Blommers

Een fijn bedrijf. Profesionele 100% Nederlandse service (geen taal barrières). Kwam de afspraken na en stond klaar bij een incident op overige niet door dit bedrijf geplaatste voorzieningen om het te verhelpen

Don De Jong

Zeer net en goed bedrijf. Komt zijn afspraken na en is goed bereikbaarheid.

Mike Van der Voort

Gaat zeer vakkundig te werk en komt afspraken keurig na.

Contact opnemen

Contact